Σε ένα από τα πολλά σημεία εξυπηρέτησης της SmartPay σε κάθε πόλη της Ελλάδας, ανακαλύψτε τον τρόπο για να εξοφλήσετε άμεσα και αξιόπιστα όλους τους οικιακούς ή εταιρικούς σας λογαριασμούς. Με ευκολία και ταχύτητα, η SmartPay σας προσφέρει τη δυνατότητα να αποχαιρετήσετε την επιβάρυνση των λογαριασμών σας, προσφέροντάς σας άμεση λύση σε ένα φιλικό περιβάλλον.

Εξοφλήστε άμεσα  με μετρητά και απολαύστε τα πλεονεκτήματα των χαμηλών χρεώσεων και της άμεσης εξυπηρέτησης που προσφέρει το δίκτυο μας. Στα περισσότερα από τα σημεία μας, θα βρείτε εξειδικευμένο προσωπικό που θα σας βοηθήσει με ευγένεια και αποτελεσματικότητα.

 

Ανακαλύψτε τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρουμε:

  • Εξοφλήστε δημόσιους λογαριασμούς όπως τις Βεβαιωμένες Οφειλές ΔΟΥ, τα Τέλη Κυκλοφορίας, τον Ε.Ν.ΦΙ.Α και άλλα.
  • Εξοφλήστε τα ασφαλιστικά σας ταμεία όπως τον ΕΦΚΑ, τον ΟΓΑ, τον ΟΑΕΕ και άλλες ασφαλιστικές ταμία.
  • Πληρώστε τους λογαριασμούς σας για ενέργεια προς τη ΔΕΗ, το Φυσικό Αέριο, την ΗΡΩΝ, τη Protergia, το ΚΕΝ και άλλες εταιρίες παροχής ενέργειας.
  • Εξοφλήστε τους λογαριασμούς των τηλεπικοινωνιών σας προς την Cosmote, την OTE, τη Vodafone, τη Nova και άλλους παρόχους.
  • Πληρώστε τους λογαριασμούς σας για ύδρευση προς την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ και άλλους παρόχους ύδρευσης.
  • Αποχαιρετήστε την ανησυχία των ασφαλιστικών εταιριών, εξοφλώντας προς την Εθνική, την Interamerican, την AIG, την AXA και άλλες.

Και ακόμη, με την SmartPay μπορείτε να εξοφλήσετε το ενοίκιό σας εντός και εκτός Ελλάδος, απολαμβάνοντας τη χαμηλότερη προμήθεια της αγοράς.

 

Αφεθείτε στην εμπειρία μας και ανακαλύψτε τον τρόπο για μια άνετη και άμεση διαχείριση των οικονομικών σας υποχρεώσεων.

Loading...
OPEN
ALL

Store Direction

GET DIRECTIONS

LOCATE YOUR GEOPOSITION

Description